LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 27. februar 2021

KVIZI SO ZAKON! (BLOG 79)

 POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!

Ta blog podpira RADIO RITEM.


Danes bomo govorili o kvizih, še prej pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 4.231 ogledov in 11 naročnikov kar je že res velika števila in s tem ko samo preberete blog na tej spletni strani pomeni veliko. Lahko si pogledaš tudi ostale bloge pod zavihkom PRILJUBLJENE OBJAVE. Smo pa pred kratkim objavili nov video na naš Youtube kanal. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=axSc9akjjJM. Lahko pa se tudi naročiš na blog in si spremljevalec bloga to storiš tako, da klikneš na gumb spremljaj na vrhu in se strinjaš s pogoji. Če pa še vedno ne razumeš sistema naročanja pa si oglej 1. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc. 2. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO tam na vsake  nekaj časa pošljem tudi mail. RITEM PISMOhttp://tinyletter.com/RADIORITEM.


KVIZI: 

Smo pa tudi pred enim tednom objavili nov video v katerem lahko izveste kako se naredi kviz za blog, ki ga ravnokar berete. Video: https://youtu.be/5sFmGDY3v0M. Za vse, ki redno berete vse bloge že od začetka sezone smo pripravili kviz, ki zajema večino blogov nove sezone. KVIZ: https://forms.gle/M5gsTpPK2ZB1YUzw5Smo pa pripravili tudi spletne rešitve kviza, ki ga lahko rešite. REŠITVE KVIZA: https://1drv.ms/u/s!AuK7-fZZK19Ac2_4uTwx4FNT0AE?e=LJRNyw.


 Čez teden nas najdeš na naših družbenih omrežjih npr. Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/. Prosil bi te da tale blog deliš in komentiraš saj me zelo zanima tvoje mnenje. Za te teden je to to in


LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

14 komentarjev:

  1. Kdaj pride tvoj merch? Zanima me, kdaj pride tečaj??? Pripravljena sem plačati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj merch je sedaj že v končni fazi dizajniranja. Tečaj pa najverjetneje pride čez nekaj dlje časa, saj je s tem kar veliko dela.

      Izbriši
  2. Playstationplayer54627. februar 2021 ob 19:30

    Jaz HOČEM MEERCH! Da pride si rekel že decembra!! Čakam ker bi ga res nosil! Tečaj ni slaba ideja in udeležil bi se ga!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brez skrbi merch pride zelo, zelo kmalu, prišlo pa je do manjših komplikacij zaradi različnih stvari. Tečaj pa pride čez nekaj dlje časa. Hvala za vso podporo!

      Izbriši
  3. Kako naj začnem z bloganjem?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kmalu se bom posvetil taki zadevi, za začetek pa bodi to kar si! V primeru, da kmalu pride tečaj pa bo možno se vse to naučiti.

      Izbriši
  4. Merch če ne se mi bo zmešal!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se opravičujem, če se vam bo zmešalo... merch bo prišel prej kot do konca naslednjega meseca, kar pomeni, da bo do konca sezone merch zagotovo že na voljo.

      Izbriši
  5. Kako si? Ali si že končal merch? Čakam na spletno trgovino! Kupil bom merch če mi bodo starši dovolili! Upam, da bodo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem zelo delovno in dobro. Merch še ni končan v celoti ampak sedaj se dela tudi že spletna stran na kateri se bo dalo kupiti merch, ki se bo velikokrat dopolnjeval...

      Izbriši
  6. Kdaj pride tvoj merch?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj merch pride kmalu... in sedaj gre za res! Smo že v zelo končni fazi dela in bo merch kmalu že na voljo v pravi spletni trgovini.

      Izbriši
  7. Ali bo kmalu na prodaj tvoj merch?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, do konca sezone zagotovo. Ampak bo (zagotovo) že prej saj se pripravlja res veliko izdelkov in bo trajalo še čisto malo časa... Upam da ne zameriš. :)

      Izbriši

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *