LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 6. marec 2021

Kaj so THUMBNAILI? (BLOG 80)


 POZDRAVLJENIN V LUKOVEM B(R)LOGU!

Ta blog sponzorira RADIO RITEM.

Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/.

 

Danes bomo govorili o Youtube THUMBNAILIH. Še preden pa se posvetimo thumbnailom pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA. 

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že 4264 ogledov in 11 naročnikov kar je že res velika števila in s tem ko samo preberete blog na tej spletni strani pomeni veliko. Lahko si pogledaš tudi ostale bloge pod zavihkom PRILJUBLJENE OBJAVE. Smo pa pred kratkim objavili nov video na naš Youtube kanal. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=axSc9akjjJM.  Smo pa objavili tudi tutorial KAKO DELAM KVIZE. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=5sFmGDY3v0M. Lahko pa se tudi naročiš na blog in si spremljevalec bloga to storiš tako, da klikneš na gumb spremljaj na vrhu in se strinjaš s pogoji. Če pa še vedno ne razumeš sistema naročanja pa si oglej 1. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc. 2. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO tam na vsake  nekaj časa pošljem tudi mail. RITEM PISMOhttp://tinyletter.com/RADIORITEM.

 

THUMBNAILI:   

Thumbnail je tista sličica na katero klikneš preden si ogledaš video na Youtubu. Za izdelavo thumbnailov, ki so opisani v videu pa potrebuješ PHOTOSHOP. Mogoče pa kmalu pride tutorial za izdelavo thumbnailov tudi v kakšnem drugem programu, če bi želeli to pa napišite v komentar. V tem tečaju boste izvedeli, kakov programu PHOTOSHOP izdelati thumbnail. Thumbnaile ni težko izdelovati potrebuješ pa malo znanja o grafičnem oblikovanju kar pa ni tako težko. Pri izdelavi thumbnailov meni osebno pomaga grafična tablica, kar pa ni nujno, da jo potrebujete.


VIDEO: 

https://youtu.be/ohC01QcUBX0



Ta blog se počasi zaključuje še prej je na vrsti kviz: https://forms.gle/eBaqgRwVco17GXwa6 Čez teden nas najdeš na naših družbenih omrežjih npr. Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/. Prosil bi te da tale blog deliš in komentiraš saj me zelo zanima tvoje mnenje. Za te teden je to to in

 

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *