LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 20. februar 2021

KAJ JE LUKOV B(R)LOG? (BLOG 78)



 POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!

Ta blog podpira RADIO RITEM.

Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/


Danes bom predstavil kaj sploh je ta blog, ki ga berete in nekaj kar je prišlo pred enim tednom na Youtube. Več o tem pa po AKTUALNIH NOVICAH IZ B(R)LOGA.


AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 4.173 ogledov in 11 naročnikov kar je že res velika števila in s tem ko samo preberete blog na tej spletni strani pomeni veliko. Lahko si pogledaš tudi ostale bloge pod zavihkom PRILJUBLJENE OBJAVE. Lahko pa se tudi naročiš na blog in si spremljevalec bloga to storiš tako, da klikneš na gumb spremljaj na vrhu in se strinjaš s pogoji. Če pa še vedno ne razumeš sistema naročanja pa si oglej 1. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc. 2. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO tam na vsake  nekaj časa pošljem tudi mail. RITEM PISMOhttp://tinyletter.com/RADIORITEM.


LUKOV B(R)LOG:

Ta spletna stran bo kmalu star že 2 leti kar je že 2 leti blogov vsak teden. V prejšnji sezoni smo uvedli tudi kvize, ki ste jih bralci zelo dobro sprejeli in jih tudi želeli v novi sezoni. Smo pa pred točno enim tednom objavili nov video v katerim lahko izveste kaj sploh je ta spletna stran in kaj vse vam ponuja. Blog ima ogromno možnosti za preživljanje časa poleg tega pa mogoče že v tej sezoni pridemo do 100 bloga .  Sedaj pa si oglej predstavitev bloga, da boš videl kaj vse se da na tej spletni strani.  

Povezava: https://www.youtube.com/watch?v=axSc9akjjJM





 Blog se počasi zaključuje, sedaj je na vrsti kviz:  https://forms.gle/zzdebeXXnDjDs4NA8.Če ti je bil blog všeč ga lahko komentiraš. Lahko pa me tudi kaj vprašaš bom z veseljem odgovoril. Čez teden nas najdeš na Instagramu: https://www.instagram.com/lukov_brlog/ in


LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA                                              

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *