LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 13. februar 2021

Kaj se dogaja, zakaj ni rednih blogov? (BLOG 77)


 POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!

Ta blog podpira: Radio Ritem.

Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog


V tem blogu boste izvedeli zakaj ni več toliko rednih blogov in zakaj jih mogoče ne bo še nekaj časa pred tem pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.


AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Prejšnji blog je bil objavljen v prejšnjem mesecu in v tem času smo dobili kar nekaj ogledov. Tako imamo že 4.133 ogledov in 11 naročnikov kar je že res velika števila in s tem ko samo preberete blog na tej spletni strani pomeni veliko. Lahko si pogledaš tudi ostale bloge pod zavihkom PRILJUBLJENE OBJAVE. Lahko pa se tudi naročiš na blog in si spremljevalec bloga to storiš tako, da klikneš na gumb spremljaj na vrhu in se strinjaš s pogoji. Če pa še vedno ne razumeš sistema naročanja pa si oglej 1. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc. 2. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO tam na vsake  nekaj časa pošljem tudi mail. RITEM PISMOhttp://tinyletter.com/RADIORITEM.


ZAKAJ NI REDNIH BLOGOV?

V tem času sem imel kar nekaj dela poleg nekaj malih problemov na strani, ki sem jih že odpravil sem v nekaj tednih imel enostavno preveč dela in niti dobrih idej. Razmišljal sem o blogu in se poskušal spomniti čim več zanimivih blogov vendar sem našel le nekaj malega in to je tudi blog o photoshopu. Blog bo kmalu star že 2 leti čez slab mesec nas čaka torej velik blog. Nimam niti dobrih idej kaj bi napisal v prihodnje, zato mi lahko v komentar ali pa preko kontaktnega obrazca. Res ti bom hvaležen za kakršnokoli predlog. Kmalu pa pride nov blog.


Sedaj pa je na vrsti kviz:  https://forms.gle/yAjWb793hzFC1vAs5 Če ti je bil blog všeč ga lahko komentiraš. Lahko pa me tudi kaj vprašaš bom z veseljem odgovoril. Čez teden nas najdeš na Instagramu: https://www.instagram.com/lukov_brlog/ in


LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *