LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 30. januar 2021

Kako mi pri delu pomaga PHOTOSHOP?

 POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!

Ta blog podpira RADIO RITEM.


Danes bomo govorili o enem računalniškem programu in sicer Photoshop. Sedaj pa gremo na nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.


AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 4.030 ogledov in 11 naročnikov. Vsem hvala in res hvala vsem, ki ste spremljali program v decembru in januarju, ki je bil zelo spremljan in res sem vesel, da je nekaterim bilo to zelo všeč. Če bi želeli še več blogov pa se ne znate naročiti si oglejte dva videa. 1. KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc  in 2. KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8.  Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO, tam na vsake  nekaj časa pošljem tudi mail. RITEM PISMOhttp://tinyletter.com/RADIORITEM.


PHOTOSHOP:

Photoshop je program za obdelovanja fotografij, risanje in ustvarjanje animiranih filmov. Meni Photoshop pomeni zelo veliko saj sej poleg tega da urejam fotografije ukvarjam tudi z grafičnim oblikovanjem. S pomočjo grafične tablice (unboxing sem naredil prejšnjo objavo). Photoshop je preprosto orodje s katerim lahko narediš marsikaj. S programom Photoshop lahko tudi ustvarjaš thumbnaile in jih objavljaš na Youtube, Photoshop je preprosto program, ki ga če si grafični ustvarjalec ali pa fotograf nujno potrebuješ.

Program Photoshop





Čez teden nas najdeš na naših družbenih omrežjih npr. Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/. Prosil bi te da tale blog deliš in komentiraš saj me zelo zanima tvoje mnenje. Za te teden je to to in


LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *