LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 2. maj 2020

ŠE EN BLOG JE TU... (BLOG 56).

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM.
Podcast: https://anchor.fm/radioritem
Facebook: https://facebook.com/radoritem    @radioritem

Danes bomo govorili o vsem po malem. Od tehnike, Youtuba do drobnarij. Še prej pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:
Po enem tednu pavze imamo zaenkrat več kot 1.910 ogledov in 8 naročnikov.  V primeru, da bi se rad naročil na blog sem v ta namen ustvaril dva videa. Prvi video je KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA:  https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc in KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA:  https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. Kvizi so že prava senzacija in tudi danes pride na koncu bloga kviz. Kvize ostalih blogov najdete na desni strani bloga. Ali ti je dolgčas? Naročiš se lahko na novo RITEM PISMO preprosto v okence vpišeš svoj elektronski naslov ga potrdiš in naslednje pismo bo že na tvojem elektronskem naslovu. RITEM PISMO:   https://tinyletter.com/RADIORITEM.


TEHNOLOGIJA:

Apple je predstavil in na police poslal novi iPhone in sicer iPhone SE (2020). gre za telefon, ki je po zunanjih straneh zelo identičen iPhonu 8. V notranjosti pa je podoben iPhonu 11 pro. Ima procesor A 13 Bionic in še nekaj takšnih malenkosti. Več o tem telefonu pa bom posnel podcast, ki bo kmalu posnet.

YOUTUBE:

Na Youtubu pa naročniki kar rastejo imamo jih že 23. Posnel sem še eno epizodo domin in kmalu prihaja še tretja, četrta in še več. Prvi video domin ima že 10 všečkov/likov in se v tem trenutku vsem zahvaljujem, ki ste kliknili like.

DROBNARIJE :

Pred kratkim sem dobil posebno žogo na baterije. V teh karantenskih dneh za vse ljubitelje nogometa,. ki ne morete igrati zunaj bo to prava stvar za vas. Žoga vsebuje tri baterije in se premika ter med igranjem spušča led lučke različnih barv. Da si boste vse skupaj lažje predstavljali vam še pkažem slike.






Hvala, da si prebral še en blog te sezone, ampak še preden gre vsak zase pa lahko rešiš še kviz današnjega bloga. Kviz: https://forms.gle/M9GvZpPoGLjWmwnV6. Mene najdeš na družbenih omrežjih kot so Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPZBII2A-TVbA4Lw8Ane6Ig/featured, Facebook: https://facebook.com/radoritem, RITEM PISMO: https://tinyletter.com/RADIORITEM  ter RITEM PODCAST, https://anchor.fm/radioritem kjer pride nov podcast o iPhonu SE (2020). Uživajte še naprej in

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

1 komentar:

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *