LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 9. maj 2020

Moja nova pametna zapestnica... (BLOG 57)

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM.
Podcast: https://anchor.fm/radioritem
Facebook: https://facebook.com/radoritem

Danes vam po dolgem času nekaj unboxam. Govorili bomo o Mi band 4.  Preden pa se podamo na unboxing pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 1.960 ogledov in 8 naročnikov. Res hvala vsem, ki berete LUKOV B(R)LOG. Če bi se rad tudi ti naročil, sem pripravil dva videa na to temo. Prvi je KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc in KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8&t=6s. Veliko vas rešuje kvize, ki so objavljeni najmanj enkrat tedensko v rednem blogu. Kviz bo tudi v današnjem blogu, zato počakaj do konca. Kvize od ostalih blogov najdete na desni strani spletne strani. Ali ti je dolgčas? Naročiš se lahko na novo RITEM PISMO preprosto v okence vpišeš svoj elektronski naslov ga potrdiš in naslednje pismo bo že na tvojem elektronskem naslovu.
RITEM PISMO.

MI BAND 4

Že nekaj časa nazaj, sem si nameraval kupiti Mi Band 4. Nadgradnja veliko pomaga saj ima več funkcij in podobno. Zapestnica nima tiste luknje, ki je na Mi Band 3 in ta ima tudi barvni display.  Na začetnem zaslonu, ki ga imam nastavljenega jaz kaže ura, dan, baterija, število korakov in povezanost s telefonom. Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 4 ima 2,14-centimetrski barvni AMOLED zaslon z ločljivostjo 120 × 240 slikovnih pik. Opremljena je z 2.5D tehnologijo odporno proti praskam. Za prijetno uporabniško izkušnjo bo poskrbelo upravljanje na dotik in način prilagajanje svetlosti. 6-osni natančni merilnik gibanja omogoča zanesljivo merjenje športnih aktivnosti. Ura bo spremljala vašo športno pripravljenost, hkrati pa vas bo opomnila tudi na počitek. Štela bo vaše korake in razdalje, porabljene kalorije, v času počitka pa bo spremljala vašo kakovost spanca. S pomočjo vgrajenega senzorja za srčni utrip boste lahko svoj utrip spremljali ves dan. Zapestnica je zelo primerna za športnike saj ima veliko možnosti za športne dejavnosti. Za vadbo in kaj podobnega potrebuješ aplikacijo Mi fit, ki deluje na Android napravah in Apple napravah.









Ta blog se počasi izsteka in hvala, da si si vzel čas in prebral tale bolj tehnološki blog. Ampak preden zapustiš spletno mesto, ali greš na naslednji blog si lahko vzameš še 5 minut in rešiš današnji kviz: https://forms.gle/rjoafp72dphEpNX16 Čez teden me najdeš na Facebooku: https://facebook.com/radoritem, Youtubu: https://www.youtube.com/channel/UCPZBII2A-TVbA4Lw8Ane6Ig?view_as=subscriber in ne smem pozabiti na podcast: https://anchor.fm/radioritem. Beremo se že naslednji teden in

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *