LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 18. april 2020

DOMINE SO ZAKON!! (BLOG 55)

Pozdravljeni v LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM.
Podcast: https://anchor.fm/radioritem
Facebook: https://facebook.com/radioritem  @radioritem

Danes bomo govorili o eni zelo zanimivi a hkrati zelo dobri stvari in to so DOMINE! Še preden se posvetimo dominam in vsem skupaj pa si poglejmo nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Ravno sedaj se posvečam najbolj malim projektom in nastal je projekt DOMINE. Več o tem malo kasneje. Imamo že  več kot 1.800 ogledov in osem naročnikov. V primeru, da bi se rad/rada naročila na blog sem posnel dva videa na to temo. Prvi je KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc in video KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. Naredili smo kvize in ta teden je nov na koncu tega bloga bo ponovno kviz, ki ga lahko rešiš tudi ti. Ostale kvize najdete na desni strani, kjer so napisana tudi pravila in podobno. Ali ti je dolgčas? Naročiš se lahko na novo RITEM PISMO preprosto v okence vpišeš svoj elektronski naslov ga potrdiš in naslednje pismo bo že na tvojem elektronskem naslovu. RITEM PISMO:   https://tinyletter.com/RADIORITEM.


DOMINE: 

Že nekaj časa nazaj sem dobil eno igračo in sicer Domino run. To igračo sem kupil za neverjetnih 5€, ker je bilo znižano. Domine sem postavil in, da ne bi tega videl samo jaz sem vse skupaj posnel in objavil na soj Youtube kanal. Na tej povezavi najdeš  video o dominah: https://www.youtube.com/watch?v=l_PK6-ylHS0
Domine so mi všeč, ker so zelo dobre in za sestavljanje moraš biti potrpežljiv. Ta škatla, ki sem jo jaz kupil vsebuje 200 domin in to je za 4,5 metrov ravne poti. V škatli dobimo rdeče, modre, zelene in rumene domine.  V škatli pa dobimo startno potko, ciljno potko in vrtiljak za domine. Domine so plastične in so malo debelejše kar je zelo dobro, da jih lažje postavljaš. Domine so vrhunske in je vse skupaj zelo kvalitetno.


Hvala, da si prebral še en blog in še preden klikneš X lahko rešiš kviz, ki se navezuje na ta blog. Kviz: https://forms.gle/LAxB3Hw3GJqxYiQAA Mene najdeš na Facebooku @radioritem  in na Youtubu: https://www.youtube.com/channel/UCPZBII2A-TVbA4Lw8Ane6Ig?view_as=subscriber. Beremo se že naslednji teden in



LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *