LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 16. maj 2020

NOV BLOG JE TUKAJ... (BLOG 58)

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM.
Podcast: https://anchor.fm/radioritem
Facebook:  https://facebook.com/radioritem

Danes kot že nekajkrat prej, govorimo o vsem po malem in o različnih tematikah še prej pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Trenutno imamo že več kot 2.015 ogledov in osem naročnikov. Številke kar hitro rastejo in oglede tudi primerjamo tako, da vemo ali se po ogledih izboljšujemo ali slabšamo. Ker pa smo že ravno pri naročnikih, se lahko tudi vi na LUKOV B(R)LOG naročite. V ta namen sem posnel dva videa in sicer KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc in KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. Lahko se naročiš tudi na RITEM PISMO. V okence vpišeš svoj elektronski naslov, ga potrdiš in naslednje pismo bo že na tvojem elektronskem naslovu. RITEM PISMO

TEHNOLOGIJA: 

Pametna zapestnica Mi band 4 še vedno normalno dela, baterija še ni bila prazna in vse dela normalno. Sem pa opazil, da pri štetju korakov ni najbolj zanesljiva. Zapestnica poskusi uganiti dolžino našega koraka, ampak včasih jih šteje premalo, včasih pa preveč.

KVIZI:

Kvize rešuje veliko več ljudi kot sem si mislil in sem zelo navdušen nad samo populacijo reševanja. V kratkem lahko na mojem Youtube kanalu pričakujete nekaj video o teh kvizih, o tem kje najdete kvize na računalniku, do tega kje najdete kvize na tabličnih računalikih in še in še. Za vas pa imam eno vpršanje. Na vprašanja lahko glasujete in s tem se bomo mi lažje odločili kaj storiti, da bodo naše vsebine še boljše kot sedaj. Vprašanje in link do glasovanja: https://www.strawpoll.me/20036818.

YOUTUBE: 

Imamo 23 naročnikov in skupaj 400 ogledov. Hvala. Med najbolj odmevnimi videi je Projekt domine #1. Za vse, ki vas zanima ali projekt domine še pride, je moj odgovor DA, vendar malo kasneje, oziroma bo za to potrebno še malo počakati. Posneta sta dva videa iz serije PROJEKT DOMIN, vendar brez skrbi še pridejo. 

Tudi ta blog se počasi izsteka, vendar preden ga zapustiš, se preizkusi še v kvizu in s tem preizkusi svoj spomin o današnjem blogu. Kviz: https://forms.gle/YdTM8fE42KHomMWL7 Čez teden nas najdeš na socialnih omrežjih kot je Facebook: https://facebook.com/radioritem, Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPZBII2A-TVbA4Lw8Ane6Ig in podcast:  https://anchor.fm/radioritem. Hvala za ogled in

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *