LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 30. maj 2020

KONČNO SEM GA DOBIL! (BLOG 59)

Pozdravljeni v LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM.
Facebook: https://facebook.com/radioritem
Podcast: https://anchor.fm/radioritem

Danes govorimo o novi prepoznavnosti LUKOVEGA B(R)LOGA še preden pa vam to predstavim pa so na vrsti AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOG: 

Imamo že več kot 2.270 ogledov in 8 naročnikov. Od prejšnjega bloga se je kar veliko spremenilo z ogledi za kar se vam neizmerno zahvaljujem. Naročniki pa se že dolgo niso spremenili zato vam danes pokažem kako se naročiti na blog preko RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc in KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8&t=14s. Če pa vam je v teh dneh kaj dolgčas se lahko naročite na RITEM PISMO na tem naslovu: https://tinyletter.com/RADIORITEM.

VELIKI KVIZ: 
V prejšnjem blogu se dal na voljo glasovanje in  85% vas je glasoval da kviz bo tekom naslednjega tedna bom pripravil eden ali pa dva kviza za utrjevanje kasneje bomo naredili še neko preverjanje in na koncu bo šlo zares sama pravila bom objavil v naslednjem blogu se pravi naslednji teden, da boste vedeli kako bo vse skupaj potekalo.


LOGOTIP:

Po enem letu sem končno dobil svoj logotip in res mi je všeč od danes naprej bo ta logotip ''povsod''.  Sepravi imam dve verziji logotipa prva je črna, ki ni glavna, druga pa modra, ki je original. Logotip v tem tednu tudi prihaja na to spletno stran. Ta logotip je res, res dolgo časa nastajal in sicer je nastajal več kot 1 leto. Logotip je sestavljen iz črk L in B ter zraven LUKOV B(R)LOG.


Tudi ta blog se počasi izsteka vendar kot je že klasika je sedaj na vrsti kviz:    https://forms.gle/2sLeh3aVojdbbgpW6 . Več o kvizih kot že veste pride naslednji teden vi pa, do konca naslednjega tedna lahko pričakujete pravila ''velikega'' kviza in nekaj utrjevanj na to temo. Čez teden lahko pogledaš kakšen video na Youtubu: https://www.youtube.com/channel/UCPZBII2A-TVbA4Lw8Ane6Ig?view_as=subscriber, Facebooku: https://facebook.com/radioritem in lahko poslušaš kakšen podcast kot npr.  https://anchor.fm/radioritem. Hvala za ogled tega bloga in

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOG                                                                                      

1 komentar:

  1. FUUULLLL DOBER BLOG. RES LEP LOGOTIP IMAŠ IN RES, RES VERJAMEM, DA NI BIL NAREJEN ČEZ NOČ.

    PS. NAJBOLJŠI BLOGER SI.
    #lukovbrlog

    OdgovoriIzbriši

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *