LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 6. junij 2020

Kdor ima rad kvize, ste na pravem mestu! (BLOG 60)

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM.
Podcast: https://anchor.fm/radioritem
Facebook: https://www.facebook.com/radioritem/

Kot sem že v prejšnjem blogu rekel vam bom danes predstavil pravila za veliki kviz in kako bo vse skupaj potekalo. Sedaj pa še nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOG.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 2.385 ogledov in 8 naročnikov. Ogledi res rastejo saj nas berete iz celega sveta. Naročniki pa so ves čas enaki, res vas prosim, da se naročite na blog, če tega ne znate sta posneta dva videa na to temo prvi je KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc in KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. Sedaj pa še ena prošnja lahko se naročiš na RITEM PISMO, v okence vpišeš svoj elektronski naslov, ga potrdiš in naslednje RITEM PISMO bo prispelo na tvoj elektronski naslov. RITEM PISMO:   https://tinyletter.com/RADIORITEM

PRAVILA  IN NAVODILA VELIKEGA KVIZA: 

Kot nekateri že veste so na blogu že pripravljeni kvizi za utrjevanje pred velikim kvizom. Preverjanje pred kvizom bo potekalo tako, da najprej zapišete neko 6-mestno število, ki se ne sme ponavljati npr. 725398. Na tak način boste kasneje prišli do rezultatov preverjanja. Kasneje pa boste vpisali tudi ime ali vzdevek in na koncu na velikem kvizu tudi svoj elektronski naslov, kamor bom poslal plakete. Kviz se bo nanašal na večino blogov tretje sezone in 2 dni pred začetkom velikega kviza bodo ostali kvizi za utrjevanje zaklenjeni. Na velikem kvizu boste enako vpisali neko šest mestno številko, ime ali vzdevek in elektronski naslov in reševali kviz, ki bo imel najverjetneje več kot 50 točk, brez skrbi kviz ne bo predolg, niti prekratek po številu točk se pa ne bojte kviz je sestavljen, da po robotskem pregledu tudi sam dodam kakšno točko glede na končni rezultat. Najkasneje naslednji dan pa bo na spletni strani že dokument s pravilnimi rešitvami. Želim vam veliko uspeha pri preverjanju in pri utrjevalnih nalogah.

NOVE NALOGE NA SPLETNI STRANI:

Za vse, ki rad rešujete labirinte že imamo enega v spletnem oblaku na dnu strani. V spletnem oblaku pa so že rešitve UTRJEVANJA 1, tako, da lahko poiščeš tam rešitve UTRJEVANJA št. 1.

Ta blog se počasi iz steka navodila bom ponovil tudi v preverjanju danes kviza ne bo ampak bodo le še UTRJEVANJA pred preverjanjem do takrat pa nas lahko čez teden spremljate na FACEBOOK PROFILU  @radioritem, Youtubu Radio Ritem in RITEM  PISMU  do takrat pa

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

2 komentarja:

  1. Odgovori
    1. Hvala. Take stvari nam pomenijo veliko in se bomo še naprej trudili.

      Lp, LUKOV B(R)LOG.

      Izbriši

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *