LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 4. april 2020

Predstavljamo Tracer mikrofon studio pro lite (BLOG 53)

POZDRAVLJENI  V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM.
Podcast: https://anchor.fm/radioritem
Facebook: https://facebook.com/radioritem @radioritem

Danes govorimo o mikrofonu Tracer mikrofon studio pro lite. Več o tem mikrofonu, pa takoj po AKTUALNIH NOVICAH IZ B(R)LOGA!


AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 1.635 ogledov in 8 naročnikov. Zahvaljujemo se prav vsakemu, ki si vzame čas in si prebere blog. Na koncu bloga, pa za najbolj zbrane še kviz, o današnjem blogu, kjer si lahko pogledate, kako zbrano ste prebrali LUKOV B(R)LOG. Oceno vašega znanja pa vam bo kviz povedal na koncu. Link do kviza bo na koncu bloga. Če ne veš, kako bi se naročil na blog, si lahko pogledaš dva videa o tem KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA:  https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc in o tem KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8.
Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO. V okence na naslovu https://tinyletter.com/RADIORITEM vpišete svoj elektronski naslov, ga potrdite in že ste naročeni na RITEM PISMO, kar pomeni, da bo naslednje RITEM PISMO prispelo na tvoj elektronski naslov.


Mikrofon:

Preden sem kupil ta mikrofon, sem imel že enega prej in sicer Tracer Mikrofon STUDIO PRO SET.
Tisti paket je vseboval roko za mikrofon, gobico, mikrofon, odstranjevalnik šumnikov in kabel. Ta mikrofon se je pokvaril in sem potreboval novega. Mikrofon in kabel sta bila pokvarjena, vse ostalo pa je delovalo. Zato sem naročil samo mikrofon in kabel, zraven pa sem prejel še eno gobico in majhno stojalo. Čez nekaj tednov ali pa mesecev bom povedal kako se mikrofon obnese. Mikrofon dobimo v škatli in je seveda razstavljen, ter ga je potrebno sestaviti. Potrebno ga je namestiti v stojalo in to vam ne bi smelo povzročati težav. Mikrofon je zelo dober za svojo ceno, saj pride okoli 30 €, odvisno od trgovine v kateri kupiš. Sam mikrofon je zelo dober za svojo ceno, uporabljaš ga lahko za streamanje, snemanje podcastov, snemanje videov, videokonferenc in še in še. Obstaja zelo veliko prednosti tega mikrofona. Mikrofon nima nobenih gumbov tako, da je vse potrebno nastaviti na računalniku. Da si boste lažje predstavljali, kakšen je mikrofon, ga bom ocenil v posameznih kategorijah od 1 do 10.

PRIROČNOST: 8
 Z  majhnim stojalom, ga lahko postaviš kamorkoli na mizo, travo, tla. Ampak je mikrofon zelo dober, če mikrofon nosite posebaj in stojalo posebaj, boste morali mikrofon vsakič pritrditi na stojalo.

ZVOK: 9
Ima nekaj šumov, ampak je za to ceno vrhunski in ne potrebujemo boljšega mikrofona za 30€.

KONČNA OCENA: 9
Sam mikrofon, je zelo kvaliteten in tudi izgled je profesionalen. Izgleda premijsko in bi ga priporočal vsakemu, ki bi rad kakorkoli snemal ali live streamal.








Hvala, da si prebral še en blog, ampak, če se želiš preizkusiti koliko si si zapomnil lahko rešiš kviz na tej povezavi:  https://forms.gle/zPuYCG3NiF7RPd3k6. Kviz vsebuje nekaj vprašanj in nanje odgovori, na koncu boš izvedel koliko točk si dobil.  V teh "korona" dneh, ko je veliko časa, se lahko naročite na naš Youtube kanal na tej povezavi: https://www.youtube.com/channel/UCPZBII2A-TVbA4Lw8Ane6Ig. Lahko pa začneš slediti našemu Facebook profilu @radioritem. Se beremo spet prihodnji teden in

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *