LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 11. april 2020

NOV BLOG JE TUKAJ... (BLOG 54)

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM.
Podcast: https://anchor.fm/radioritem
Facebook: https://facebook.com/radioritem    @radioritem

Danes, dejansko ne vem, o čem naj govorim ampak vam bo vse jasno takoj po AKTUALNIH NOVICAH IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:
Imamo že več kot 1.745 ogledov in 8 naročnikov. Hvala vsem, ki redno berete naš blog, ki je vedno večji in boljši. Na koncu bloga pa bo kot je sedaj že tradicija kviz o tem kako ste si zapomnili blog. Naredili smo že zelo veliko kvizov.  Ali ti je dolgčas? Naročiš se lahko na novo RITEM PISMO preprosto v okence vpišeš svoj elektronski naslov ga potrdiš in naslednje pismo bo že na tvojem elektronskem naslovu. https://tinyletter.com/RADIORITEM.

NAROČANJE NA BLOG:

Ali bi se rad naročil na blog pa ne veš kako. V ta namen sta posneta že dva videa iz serije KAKO SE NAROČITI NA BLOG... Posneta sta že dva videa prvi je KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc in video KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8.

KVIZI IN REZULTATI KVIZOV:

Veliko vas je rešilo veliko kvizov, kar se mi zdi zelo dobro in pozitivno. Kvizi niso ravno dolgi ampak so dolgi od 10 do 20 točk kakšen daljši pa mogoče celo več. Res hvala pa se lotimo kar prvega kviza in sicer

PREDSTAVLJAMO TRACER MIKROFON STUDIO PRO LITE:

Rešilo ga je zaenkrat 6 ljudi.Kviz je imel 20 točk povprečno so ljudje dobivali 16,67 točk. Upam, da kviz ni bil pretežak in če želite svojo oceno popraviti lahko kviz ponovno rešite ob strani, kjer imate zapisana tudi pravila je napis KVIZI.

SEDAJ PA VELIKA DISCO LUČKA...

Ta kviz je zaenkrat rešilo enako kot prej 6 ljudi. Kviz je imel 10 možnih točk. Povprečno ste bralci dobivali 8,5 točk. Tukaj velja enako, če nisi bil zadovoljen z rezultatom, lahko kviz rešiš še enkrat.

Za vas imam še eno vprašanje. Ali naj kvize objavljamo vsak blog? Na to vprašanje lahko odgovorite pod ta komentar in sicer, da napišete Želim imeti kvize. Lahko pa glasujete na našem Facebook profilu, tako, da komentirate  z besedo: Želim imeti kvize.

Hvala, da si prebral še en blog in že naslednji teden se spet beremo. Ampak, če želite preveriti svoje znanje v današnjem blogu pa rešite še tale kviz: https://forms.gle/eMSWUQ18a4VYjbVh9 Spremljate nas lahko na našem Facebook profilu @radioritem na našem Youtube kanalu in sicer https://www.youtube.com/channel/UCPZBII2A-TVbA4Lw8Ane6Ig?view_as=subscriber

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *