LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 28. marec 2020

SEDAJ PA VELIKA DISCO LUČKA ... (BLOG 52)

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM
Podcast: https://anchor.fm/radioritem
Facebook: @radioritem

Pred kratkim sem predstavljal MINI DISCO LUČKO, sedaj pa je čas za malo večjo disco lučko. Preden vam pokažem le to, pa si poglejmo AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Ta teden je zaradi tega, ker nas večina dela od doma blog bolj obiskan. Trenutno imamo več kot 1.600 ogledov, kar je res zelo dobro, da smo v enem tednu prejeli več kot 100 ogledov, še vedno pa imamo 8 spremljevalcev oziroma naročnikov. V primeru, da bi se naročili na blog, si lahko ogledaš dva videa o tem, kako se naročiti na blog preko računalnika: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc 
in preko telefona https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. V ponedeljek smo slavili 1. rojstni dan LUKOVEGA B(R)LOGA in bilo je epsko. Hvala vsem za čestitke in upamo še na nadaljnjih deset let. Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO, ki je kot nekakšen blog, ki ga dobivaš na svoj elektronski naslov. V okence na spletnem mestu https://tinyletter.com/RADIORITEM/  vpišete svoj elektronski naslov in ga potrdite. Naslednje RITEM PISMO,  bo prispelo na elektronski naslov, ki ste ga navedli.

VELIKA DISCO LUČKA: 

Velika disco lučka je pomanjšana velikost prave odrske luči. Lučka je plastična, ima pa tudi eno začetno slabost. V lučko moramo vstaviti baterije. To mi je delalo zelo veliko težav, saj z navadnim izvijačem ni šlo. Vse sem rešil z nožem, pokrovčka nisem niti nazaj zavil, ampak sem samo zalepil z lepilnim trakom. Luč sveti lepe barve in se obnese dobro. Več o tej luči pa bodo govorile slike.



Škatla v kateri je zapikirana sama luč.







Hvala, za ogled oziroma branje še enega blog 3. sezone. In hvala za vsako minuto posvečeno LUKOVEMU B(R)LOGU! Torej želim


LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!                                                                                                   

1 komentar:

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *