LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 14. marec 2020

MINI DISCO LUČKA... (BLOG 49)

Pozdravljeni v LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM. Podcast: https://anchor.fm/radioritem

Danes govorimo o (MINI) DISCO lučki še prej pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:
Imamo že več kot 1.400 ogledov in 8 naročnikov, če se želiš tudi ti naročiti klikni zgoraj gumb spremljaj. Danes pa je tudi SVETOVNI DAN MATEMATIKE! Za vse mstematične navdušence te vabim na moj Facebook @radioritem poglej par storyev. Naročiš se lahko na novo RITEM PISMO preprosto v okence vpišeš svoj elektronski naslov ga potrdiš in naslednje pismo bo že na tvojem elektronskem naslovu. RITEM PISMO tale blog pa bo tudi malo krajši, ker res zadnje čase nimam veliko časa. 

MINI DISCO LUČKA:

Samo lučko sem zadel v nagradni igri. Disco lučko lahko priklopite na telefon (iPhone z priloženim nastavkom lightning polnilec in za vse telefone in tablice, ki imajo vhod USB C). Lučka sveti presenetljivo zelo dobro cena te lučke na kitajskem pride $7.99. V angleščini se ta lučka imenuje LED SMALL MAGIC BALL. Kaj več o tej lučki pa bolj težko povem, saj ni veliko za povedati o tej lučki.












Hvala, da si prebral še en blog v 3. sezoni še samo en blog in jih je že 50!! Čez en teden in dva dni pa bomo stari že eno leto. Vse se je začelo in se še ni končalo ter se bo nadaljevalo. Tako, da če ti je bil ta blog všeč ga lahko deliš s prijatelji na socialnih omrežjih. Lahko pa tudi komentiraš tale blog.

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *