LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 7. marec 2020

OBISK ŠUMBERKA 2.DEL (BLOG 48)

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM. Podcast: https://anchor.fm/radioritem

Danes vam po enotedenski pavzi predstavljam izlet v ŠUMBERK. Še prej pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:
Imamo že več kot 1.400 ogledov in 8 naročnikov. Za vse tiste, ki ne veste vsi blogi, ki so bili pod oznako božično-novoletni program 2019 so se prestavili pod oznako 3. sezona. Naročiš pa se lahko na RITEM PISMO zadeva je preprosta. greš na spletno mesto https://tinyletter.com/RADIORITEM v okenece vpišeš svoj elektronski naslov in na elektronski naslov, ki si ga napisal v okence boš prejel potrditveno polje, ki ga potrdiš in si naročen. Naslednje RITEM PISMO bo že prispelo na tvoj elektronski naslov.

VILINSKO DREVO:
Po lepo urejeni blatni poti pridemo do drevesa.


DOMŽELDOL:
Po blatni gozdni poti pridemo do lesene skulpture in table o Domželdolu. Domželdol je jama kamor ne moreš sam ampak samo v spremstvu jamarjev saj je notri preveč nevarno, da bi odšel sam. Jaz nisem šel na voden ogled, zato v jamo nisem smel.













VRH ŠUMBERKA:
Pot nas vodi po lesenih stopnicah do vrha šumberka. Tam najdemo postajo za odtis žiga v knjižico in leseno skulpturo slamnika, ki smo ga našli.


VARUH GOZDA:
Treba je skrbeti za gozd in ga pospraviti. Na tej točki odtisneš žig in se odpraviš po nagrado.


Tudi tale blog se počasi izsteka in že naslednji blog bo ponovno govoril o tehniki. In sicer, da vam izdam naslednji blog bo govoril o mini disco lučki. Tale blog lahko deliš oziroma klikneš share in bom zelo hvaležen. V komentar pa napišite #lukovbrlog, če se ti zdi moj blog zanimiv in, če ti je moj blog všeč. Hvala za ogled in

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *