LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 12. december 2020

PREDSTAVLJAMO XIAOMI REDMI NOTE 9 (BLOG 73)

 POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!

Ta blog podpira RADIO RITEM

Podcast:  http://anchor.fm/radioritem

Instagram:   https://www.instagram.com/lukov_brlog/


Danes bomo govorili o enem telefonu še prej pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 3.730 ogledov in 11 naročnikov, hvala vsem. V prejšnjem blogu sem povedal da bom povedal malo več o decembrskem programu. Začeli bomo v petek 25.12. 2020, nadaljevali 31.12. in končali 1.1.2020. Vse bo pisalo tudi na desni strani spletne strani. Smo pa pripravili anketo o vsebinah na blogu: https://www.1ka.si/a/310052.  Ali se znaš naročiti na blog? Ne, potem imamo zate pripravljena dva videoposnetka o tem KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc   in KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8.                                      Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO, tam na vsake  nekaj časa pošljem tudi mail. RITEM PISMOhttp://tinyletter.com/RADIORITEM.


XIAOMI REDMI NOTE 9: 

Mobilni telefon Redmi Note 9 se ponaša z velikim 16,58 cm (6,53 ") IPS zaslonom, ki ga varuje kakovostno steklo Corning Gorilla Glass 5. Z izjemno zmogljivo baterijo 5020 mAh poskrbi za odlično uporabniško izkušnjo in dvodnevno uporabo z enim samim polnjenjem. Podprto je 18 W hitro polnjenje preko USB-C priključka. Uporabniku je na voljo tudi kakovosten avdio zvočni sistem in 3,5 mm priključek za slušalke za vse avdio navdušence, ki jih njihova najljubša glasba spremlja na vsakem koraku. Izjemno zmogljiva baterija, vrhunski materiali, prijeten občutek … vse to ponuja fantastičen telefon Xiaomi Redmi Note 9 za izjemno ceno! Za zajem fotografij ima nameščene kar 4 kamere na hrbtni strani s primarno ločljivostjo 48 MP. V pomoč primarni ločljivosti so nameščene še širokokotna kamera z 8 MP in 118° vidnim poljem, makro leča z 2 MP in globinska kamera z 2 MP. Za izjemne selfie fotografije je poskrbljeno s prednjo kamero z ločljivostjo 13 MP. Mobilnik bo poskrbel za vtis, da so bile fotografije posnete s profesionalnim fotoaparatom. Redmi Note 9 ima možnost uporabe dveh SIM kartic, kar je velika prednost za vse tiste, ki imajo dve telefonski številki. Za hitro izvajanje ukazov je pod njegov pokrov nameščen zmogljiv 8-jedrni procesor. Vgrajenih ima 4 GB RAM-a in 128 GB notranjega spomina. Odlično uporabniško izkušnjo zagotavlja operacijski sistem Android, ki bo poskrbel, da boste vedno znova dobili posodobitve operacijskega sistema Android.







Na levi Xiaomi Redmi Note 9, Xiaomi MI A2, iPhone 6s.




                             






Ta blog se počasi izteka sedaj je na vrsti kviz. Kviz: https://forms.gle/C8vpaasQq1AG36ai9Čez teden nas najdeš na naših družbenih omrežjih npr. Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/. Prosil bi te da tale blog deliš in komentiraš saj me zelo zanima tvoje mnenje. Za te teden je to to in

 

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

1 komentar:

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *