LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 26. december 2020

KATERI TELEFON SE SPLAČA KUPITI V LETU 2021 (BLOG 74)

 POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!

Ta blog podpira RADIO RITEM.

Podcast: http://anchor.fm/radioritem

Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/


Danes bomo govorili o eni temi, ki je bila zelo priljubljena v prejšnji sezoni in to je tudi najbolj bran blog leta 2020 še prej pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.


AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Včeraj smo objavili prvi blog božično-novoletnega programa in upam da vam je bil všeč. Imamo že 3.790 ogledov in 11 naročnikov. Hvala vsem, ki se naročate in berete blog. Ali se znaš naročiti na blog? Ne, potem imamo zate pripravljena dva videoposnetka o tem KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc   in KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8.                                      Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO, tam na vsake  nekaj časa pošljem tudi mail. RITEM PISMOhttp://tinyletter.com/RADIORITEM.


APPLE IN SAMSUNG TELEFONI: 

Začeli bomo z višjimi cenami in posledično malo boljšimi telefoni. Apple je v letošnjem letu izdal kar veliko telefonov, prvi je Iphone SE 2020, ki na prvi pogled izgleda kot Iphone 8 saj imata popolnoma enako ohišje. Spremembe so se zgodile znotraj. Ima zelo podobne specifikacije kot Iphone 11 pro. Za nižji cenovni rang Apple telefonov je to zelo dober telefon primeren svoji ceni. Za Iphone SE 2020 boste odšteli tudi 500€. Pred kratkim pa je Apple izdal novo serijo telefonov in to so IPHONE 12. Zraven telefona ne prejmeš več polnilca kar je malo slabše, če pa si že Applov uporabnik ni nobene težave. Kot sem že prejšnje leto dejal meni velikost ni nikoli pomembna. Če je pomembna vam se odločajte tudi po velikosti. Samsung je letos izdal kar veliko telefonov med drugim tudi SAMSUNG NOTE 10 LITE, ki je verzija lanskega Note 10 telefona, ki se je meni zdel kar dober in kvaliteten. Izšla sta tudi Samsung NOTE 20 in NOTE 20+. Prišla pa je tudi serija S20 ki ima kar nekaj modelov. S20, S20 ULTRA, S20+ IN S20FE. Zelo bi predlagal S20fe ker je meni zelo eleganten za malo nižji cenovni rang se dobi kar dosti stvari. Zelo dobre kamere kar smo pri Samsungu že navajeni pa imajo vsi telefoni.  XIAOMI IN HUAWEI:

Xiaomi telefoni so telefoni s kar dobro kvaliteto. Letos sem predstavil en Xiaomijev telefon to je: XIAOMI REDMI NOTE 9. Xiaomi telefoni imajo dobro kamero s katero lahko fotografirate kar veliko stvari. Imajo dober zaslon in delujejo zelo dobro. Če želite dober telefon za malo nižjo ceno se vam splača kupiti Xiaomijev telefon. Huawei je letos izdal serijo P40, P40 PRO in še drugi telefoni iz te serije. Na predstavitvi telefonov so predstavili tudi tri nove prenosnike in novo pametno uro. Huawei telefoni so zelo dobri, so zelo hitri imajo dober proces ter display. Telefoni so res zmogljivi. Huawei telefoni pa so posebni predvsem zaradi svojih kamer, ki se lahko primerjajo s Samsung in Apple telefoni. Ob nakupu prejmete slušalke, polnilec in sam telefon. Ob nakupu Huawei telefona vam res ne bo žal saj se splača kupiti njihove telefone. 


OSTALI TELEFONI:

Telefoni, ki so znamk: Asus, Acer, Lenovo in podobne znamke niso ravno najboljša izbira so pa zadovoljivi. Vse kar se da reči tem telefonov je da so OK.  Več o takih telefonih pa raje vprašajte prodajalca v kakšni trgovini. 


Čez teden nas najdeš na naših družbenih omrežjih npr. Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/. Prosil bi te da tale blog deliš in komentiraš saj me zelo zanima tvoje mnenje. Za te teden je to to in

 

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

 1 komentar:

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *