LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sreda, 29. januar 2020

KAKO NASTANE BLOG?

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM: https://anchor.fm/radioritem.

Danes bomo govorili o tem kako nastanejo blogi oziroma objave, ki jih objavljam. Skupaj jih bo že kmalu 45 tale blog pa je 44 objava na tej spletni strani. Še prej pa se posvetimo AKTUALNIM NOVICAM IZ B(R)LOGA!

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:
Torej zahvaljujemo se vam za več kot 1.200 ogledov in 8 naročnikov. Vsi, ki redno spremljate naše družabno omrežje Facebook @radioritem že veste ker objavljamo kakšne slike. Lahko pa se naročite na RITEM PISMO . Da razložim v okence pred znakom SUBSCRIBE vpišite svoj elektronski naslov ga potrdite na svojem elektronskem naslovu in že ste naročeni.

KAKO NASTANE BLOG
NEDELJA:
Vse skupaj se začne že po navadi v soboto ali nedeljo saj si takrat pogledam list na katerem imam zapisane pridvidene bloge 3. sezone. Včasih pa se stvari zgodijo spontane. Ponavadi začnem pisati v nedeljo, ko si vse izmislim in napišem ključne besede. In blog ponavadi počaka do ponedeljka.

PONEDELJEK:
Pride ponedeljek in če še nimam pripravljenih fotografij jih naredimo in obdelamo saj fotografije o tehniki nastanejo sproti. Ob ponedeljkih pa tudi redno spremljam statistiko in redno gledam komentarje in poskušam na večino odpisati.

TOREK:
Prišel je torek in je potrebno vse fotografije tudi obdelati. Začnem pisati AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA in seveda vse skupaj spremenim v četrtek ali petek. Napišem Aktualne novice iz b(r)loga in včasih začnem napisati uvodno vrstico bloga.

SREDA:
Blog napišem v celoti dodajam fotografije in označim oznako 3. sezona.
PISANJE BLOGA

ČETRTEK:
Celoten blog uredim in ga pripravim na objavo. Včasih pa spreminjam obliko bloga in dodajam kakšno novo stvar npr. Wikipedia.

PETEK:
Ob petkih spremenim Aktualne novice iz b(r)loga, če je to potrebno in sem končal s tem blogom.

SOBOTA:
Prišel je dan objave še enkrat pregledam blog in ga objavim. Končal sem z objavo bloga in začnem pripravljati novi blog. Potem pa še blog spremenim oziroma shranim v Word datoteko na svoj računalnik.

SPLETNA STRAN LUKOV B(R)LOG
Upam, da sem ti pokazal kako nastane moj blog in upam, da boste razumeli, zakaj ni blogov vsak dan. (ni časa). Zelo mi pomagaš, če tale blog deliš, da ga vidi čim več ljudi. Lahko pa v komentar napišeš  #lukovbrlog bo odlično. Hvala, di si posvetil svoj dragoceni čas mojemu blogu.


LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

1 komentar:

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *