LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 28. december 2019

KATERI TELEFON SE SPLAČA KUPITI V LETU 2020?

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU
Zadnjem blogu 3. sezone v letošnjem letu.
Ta blog podpira RADIO RITEM.

Danes vam bomo svetovali o telefonih kot ste glasovali v anketi na našem Facebooku. Še prej pa nekaj aktualnih novic iz B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA: 
Imamo že več kot 1.000 ogledov in 8 naročnikov. Res sem hvaležen vsem, ki ste kadarkoli pogledali katerikoli blog v zgodovini.. Naslednji blog bo objavljen v torek 31.12.2019 v obliki silvestrovanja ura pa še ni znana najverjetneje bo blog ob 20:00. Z novoletnim programom pa bomo končali v sredo 1.1.2020, ki bo tudi prvi blog v letu 2020.

APPLE IN SAMSUNG TELEFONI:
Začeli bo z višjim cenovnim razredom in posledično tudi z boljšimi telefoni. Apple telefoni so znani po svoji neverjetni kvaliteti in po veliki večini se splača kupiti iPhone 11 (pro). Meni osebno se ne splača kupiti iPhona 11 pro max saj že lahko kupiš 11 pro, ki pa je manjši. Ali se res splača kupiti večji telefon? Na to vprašanje pa si odgovorite sami ob nakupu. Samsung je naredil kar velik mejnik v letu 2019 saj je ukinil zgornjo zarezo in kamero na telefonu GALAXY S10 in S10+ postavil  na ekran. Tako je Samsung naredil tudi NOTE 10 in NOTE 10+. Samsung pa je tudi pred kratkim predstavil tudi telefon, ki se prepogne oziroma spremeni v tablico. SAMSUNG GALAXY FOLD je tablica in telefon v eni napravi to se vam, če mene vprašate ne splača ampak poglejte vsak ima svoje mnenje in zahteve.


IPHONE 6S.

POCENI TELEFONI S KAR V REDU KVALITETO:
Tudi poceni telefoni obstajajo, ki imajo kamere in vse specifikacije dobre. Priporočam telefon Xiaomi MI A3 saj je nadgradnja telefona XIAOMI MI A2, ki smo ga predstavljali na tem blogu. Kamere telefon nima ravno odlične ampak je zadovoljiva. Google PIXEL je telefon, ki ga je naredil Google. Operacijski sistem je odličen in kamere so vrhunske in se lahko primerjajo z iPhonom, Samsungom in s Huaweiem. Google Pixel 3 je originalna verzija Google Pixla, ki ima kamero odlično. Google Pixel 3a pa ima strojno slabše stvari, kamero pa ima enako kot drag Pixel.


XIAOMI MI A2


HUAWEI, XIAOMI  IN PODOBNI TELEFONI:

Huawei telefoni imajo specializirano predvsem kamero in grafiko, ki je vrhunska. Predvsem pa ima Huawei kar dobre operacijske sisteme na svojih napravah. Ravno pred tremi dnevi sem v last prejel Huawei tablico, ki jo bomo tudi predstavljali ampak malo kasneje. Vse je zelo lepo: hiter procesor, dobre grafike in odličen fotoaparat oziroma kamere. Huaweiev telefon, ki ga bi priporočal bi bil Huawei P30 PRO ali pa P30 lite.

Xiaomi telefoni so za svojo ceno še kar kvalitetni, teh Xiaomi telefonov je ogromno in je zelo težko izbrati kateri telefon bi kupili. Jaz vam priporočam telefone: Xiaomi Redmi K20 Mi9T pro in XIAOMI MI9.

PODOBNI TELEFONI KOT SO WIKO, LENOVO, ACER, ASUS IN PODOBNO:
Teh telefonov vam ne priporočam saj jih je večina nekvalitetnih. Imel sem Lenovo telefon in enkrat se je kar ustavil in ni delal več. Nato sem pri enem operaterju poiskal nov telefon in sicer WIKO JERRY 2 tudi ta še vedno ni najboljši  in po mojem mnenju ga nebom nikoli več vzel.


Hvala, da si prebral še en blog  in


LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA


2 komentarja:

  1. HVALA, RES JE TEŽKO DANDANES IZBRATI MOBILNI TELEFON IN S TEM BLOGOM SI DOGAZAL, DA SI DALEČ NAJVEČJI STROKOVNJAK ZA MOBILNE TELEFONI!

    LEGENDA SI!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo dober blog, upam da boste še kdaj naredili takšen blog.

    OdgovoriIzbriši

Obrazec za stik

Ime

E-pošta *

Sporočilo *