LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sreda, 25. december 2019

BOŽIČEK JE PRINESEL DARILA!!!

Pozdravljeni, v posebni ediciji bloga in sicer uradno se je danes 25.12.2019 začel BOŽIČNO-NOVOLETNI PROGRAM V LUKOVEM B(R)LOGU!

Ta blog podpira radio Ritem.

Včeraj kdor še ni smo postavili božično-novoletno jelko. Božiček pa je večini prinesel darila, seveda vsem, ki ste bili pridni. :). Seveda je danes za LUKOV B(R)LOG prvi in zagotovo ne zadnji BOŽIČ.
Jutri bo SLOVENSKI praznik in sicer DAN SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI, saj Slovenija praznuje. Ampak, ker smo pridni in delavni nam je Božiček že včeraj prinesel 1.000 ogled. Hvala vsem in upam, da bomo prejeli še najmanj 10.000 ogledov do konca našega bloga.

SEDAJ PA ŠE KRATKE MISLI LUKOVEGA B(R)LOGA:

-- Prazniki so čas obdarovanje in ravno v tem je čar. Skupaj se povežemo in združimo ter sodelujemo. LUKOV B(R)LOG se res trudi povezovati z bralci saj vas spodbujamo in smo ponosni, da v tako velikem številu komentirate vse naše objave. Vsi, ki ste dobri se vam bo dobro vrnilo.

                                                                                                 Ekipa LUKOVEGA B(R)LOGA

Tudi ta blog se počasi izteka še prej pa je Božiček pri nas pustil eno skrivnost. Skrivnost je sledeča: V soboto 28.12.2019 bomo govorili o telefonih, ki se jih splača kupiti v letu 2020.



Hvala, da si prebral še en blog in prosim te, da se oglasiš v komentarjih. Beremo se naslednjič to soboto 28.12.2019.
SREČEN BOŽIČ.
LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!!

2 komentarja:

  1. Spet te bom vprašal kako se ti da? Lej vsem, ki ste kadarkoli vstvarjali blog se vam zahvaljujem, da mi od kar sem vas odkril ni nikoli dolgčas. Lepe praznike, vesel božič in srečno novo leto.

    OdgovoriIzbriši

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *