LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 16. oktober 2021

Začela se je že 5. sezona bloga! (BLOG 92)

 POZDRAVLJENI V ŽE 5. SEZONI LUKOVEGA B(R)LOGA!!

Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/

YouTube: https://bit.ly/3zPnhd2

Danes se začenja že 5. sezona bloga v tej sezoni bo še več stvari in obeta se nova rubrika še prej pa nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 5.776 ogledov in 11 naročnikov hvala vsem ki se naročate, barete blog, naročate merch, gledate videe na našem kanalu... Lahko si pogledaš tudi ostale bloge pod zavihkom PRILJUBLJENE OBJAVE. Lahko pa se tudi naročiš na blog in si spremljevalec bloga to storiš tako, da klikneš na gumb spremljaj na vrhu in se strinjaš s pogoji. Če pa še vedno ne razumeš sistema naročanja pa si oglej 1. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc. 2. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8. Čez poletje smo posneli kar nekaj posnetkov med drugim tudi 2 montaži. SUMMER MONTAGE VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=yofMdkRef-4. LJUBLJANA MONTAGE: https://youtu.be/I06HWykaZsc . Videi pa bodo nastajali tudi v tej sezoni več o tem pa v nadaljevanju bloga.  Najdete nas tudi na Instagramu @lukov_brlog.

5. SEZONA:

Letošnja sezona bo polna novosti in več vsebine kot smo jo imeli kadarkoli do sedaj. To sezono se nam obeta veliko novih vsebin in celo novo rubriko več o tem zelo zelo kmalu. Sezona bo vsebovala zelo veliko unboxingov in predstavitve različnih novih tehnologij, ki jih v prejšnjih sezonah še nismo. Potrudili se bomo objaviti tudi veliko reportaž iz izletov saj bo letošnja sezona res nekaj posebnega. Saj je že 5. po vrsti. Imeli bomo tudi skupno 3. bloge posebnega programa tako v decembrski kot tudi rojstnodnevni obliki saj namreč 23.3. praznujemo že 3. leto obstoja portala.

NOVA RUBRIKA:

V letošnji sezoni bomo poleg blogov ponudili tudi veliko več video vsebin. Potrudili se bomo 1x tedensko objaviti kak posnetek. Vsak zadnji blog v mesecu pa bomo v blogu imeli rubriko SPLET IZ B(R)LOGA. V rubriki bomo predstavili kaj se dogaja na naših družbenih omrežjih ter kaj je bilo najbolj gledano in podobno. Rubrika bo vsebovala resne teme in predstavitev video vsebin, ki jih bomo objavili skozi celoten mesec. 


Čez teden nas najdeš na naših družbenih omrežjih npr. Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/. Lahko pa naročiš kaj iz spletne trgovine. Prosil bi te da tale blog deliš in komentiraš saj me zelo zanima tvoje mnenje. Za te teden je to to in

 

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *