LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 20. junij 2020

VELIKI KVIZ JE TU!! (BLOG 62)

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM.
Podcast: https://anchor.fm/radioritem
Facebook: https://facebook.com/radioritem

Danes je končno prišel ''veliki'' kviz, ampak preden se dragi naši bralci lotite kviza imam za vas nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 2.500 ogledov kar je neverjetno in 9 naročnikov. Nekdo se nam je naročil in lepa, lepa hvala vsem, ki ste se oziroma se še boste naročili. Mogoče vam kaj takega pride prav pri ''velikem'' kvizu. :). Če se ne znate naročiti imam tukaj dva tutoriala o tem. Pri je KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc  in drugi KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8&t=17s. V teh dneh, ko se začenja poletje se lahko naročite na RITEM PISMO, kjer bom, ko bo konec sezone bolj aktiven in verjetno  malo več pošiljal maile. Če bi se radi tudi vi naročili na RITEM PISMO se na tej povezavi: http://tinyletter.com/RADIORITEM.

PRAVILA  IN NAVODILA VELIKEGA KVIZA: 

Kot nekateri že veste so na blogu bili pripravljeni kvizi za utrjevanje pred velikim kvizom. Na začetku boste zapisali 6-mestno število, ki se ne sme ponavljati npr. 725398. Na tak način boste kasneje prišli do rezultatov ''velikega'' kviza. Kasneje pa boste vpisali tudi ime ali vzdevek in na koncu pa tudi svoj elektronski naslov, kamor bom poslal plakete. Kviz se bo nanašal na večino blogov tretje sezone in 2 dni pred začetkom velikega kviza bodo ostali kvizi za utrjevanje zaklenjeni. Na velikem kvizu boste enako vpisali neko šest mestno številko, ime ali vzdevek in elektronski naslov in reševali kviz, ki bo imel  50 točk, brez skrbi kviz ne bo predolg, niti prekratek po številu točk se pa ne bojte kviz je sestavljen, da po robotskem pregledu tudi sam dodam kakšno točko glede na končni rezultat.  Želim vam veliko uspeha pri ''VELIKEM'' KVIZU in zberite se ter recite si, da znate.

VELIKI KVIZ:
Kviz bo mogoče reševati od danes od 9.00 ure do jutri do 13.00 ure. Rezultati bodo objavljeni naslednji teden. Plakete boste na mail dobili v roku enega tedna, če imate kakršnokoli vprašanje ga lahko zastavite v kontaktnem obrazcu na dnu spletne strani.

KVIZ!!!!NOVO!!!OB 10.15 SE ZAČNE!!!KLIKNI SEM!!!!https://forms.gle/EjaJn6xBRuHbwEw18

Tudi ta blog se počasi izsteka. Čez teden lahko pogledaš kakšen video na Youtubu: https://www.youtube.com/channel/UCPZBII2A-TVbA4Lw8Ane6Ig?view_as=subscriber, Facebooku: https://facebook.com/radioritem in lahko poslušaš kakšen podcast kot npr.  https://anchor.fm/radioritem. Hvala za ogled tega bloga in

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOG                                                                                  

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *