LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 15. februar 2020

PODCASTI... (BLOG 46)

POZDRAVLJENI V LUKOVEM B(R)LOGU!
Ta blog podpira RADIO RITEM. Link do podcasta: https://anchor.fm/radioritem

Danes kot ste prebrali bomo govorili o podcastih, ki počasi rinejo na slovenski trg zakaj je to tako popularno, zanimivo še prej pa AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:
Torej kot vidite naše Facebook story-e imamo že več kot 1.300 ogledov kar je zelo veliko v manj kot enem letu. Še vedno pa imamo 8 naročnikov vabimo vas, da kliknete gumb spremljaj in ste naročeni. 
Naročiš se lahko na RITEM PISMO preprosto v okence vpišete svoj elektronski naslov ga potrdite na e-naslovu, ki ste ga navedli in naslednje RITEM PISMO bo prispelo na vaš e-mail. 
RITEM PISMO:  https://tinyletter.com/RADIORITEM. Imam pa še eno opozorilo Vsi blogi pod oznako božično-novoletni program 2019 se bodo konec februarja prestavili v oznako 3. sezono.
Nekdo pa je naredil tudi podcast z mano in sicer lahko si pogledate video na tem spletnem naslovu: https://www.youtube.com/watch?v=nFqyVxJQVdQ.

PODCASTI: kdaj, zakaj, kako?
Na slovenski trg že kar nekaj let prodirajo podcasti, ki jih je sedaj že kar veliko. Obstaja veliko raznovrstnih podcastov. V Sloveniji recimo pa podcaste začenjajo delati tudi Youtuberji saj so podcasti lahko intervjijuji, ki jih posnameš in objaviš. Podcasti so namenjeni svojim aplikacijam in ni jih malo. Eni izmed mojih najljubših sta PocketCast in Google Podcast, ki sta namenjeni ena za Android in IOS in Google podcast za vse Android naprave. Ritem podcast pa je na voljo za poslušanje na kar mislim da 7 aplikacijah. Torej, če še vedno ne veste kaj je podcast. Podcast so oddaje, ki so objavljene na določenih spletnih straneh ali aplikacijah.

Hvala, da si prebral še en blog in se beremo v naslednjem. Lahko se seveda naročiš, deliš objavo med prijatelji ali pa v komentar zapišeš #lukovbrlog.

LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

2 komentarja:

  1. RITEM PODCAST POSLUŠAM ŽE OD NOVEMBRA ČIST HUDO. UPAM, DA TI USPE NA TVOJI BLOG POTI IN PRIDEŠ KMALU DO 2.000 OGLEDOV. VSI SUB NA BLOG!

    OdgovoriIzbriši
  2. APPLE PODCAST-NAJBOLJŠI PODCAST
    LUKOV B(R)LOG-NAJBOLJŠI BLOG!!!

    LEGENDAREN BLOG

    OdgovoriIzbriši

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *