LUKOV B(R)LOG

Preišči ta spletni dnevnik

NAROČNIKI

GOOGLE TRANSLATE

sobota, 5. december 2020

PREDSTAVLJAMO XIAOMI MI BAND 5 (BLOG 72)

 POZDRAVLJENI V PRVEM DECEMBRSKEM BLOGU!

Ta blog podpira RADIO RITEM

Podcast:

Instagram:

Danes vam predstavljamo pametno zapestnico Xiaomi Mi band 5. Najprej pa si oglejmo nekaj AKTUALNIH NOVIC IZ B(R)LOGA.

AKTUALNE NOVICE IZ B(R)LOGA:

Imamo že več kot 3.644 ogledov in 11 naročnikov. Res hvala vsem, ki pridno berete blog in ga tudi komentirate. Smo pa pripravili anketo o vsebinah na blogu: https://www.1ka.si/a/310052  Z decembrom pa prihaja tudi več blogov. Več o tem pa povem v naslednjem blogu. Ali se znaš naročiti na blog? Ne, potem imamo zate pripravljena dva videoposnetka o tem KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO RAČUNALNIKA: https://www.youtube.com/watch?v=AdhaLL7N6cc   in KAKO SE NAROČITI NA BLOG PREKO TELEFONA: https://www.youtube.com/watch?v=zg1eeistAw8.                                      Lahko pa se naročiš na RITEM PISMO, tam na vsake  nekaj časa pošljem tudi mail. RITEM PISMOhttp://tinyletter.com/RADIORITEM.


MI BAND 5:

  • Pregleden 2,9-cm (1,1-") barvni zaslon AMOLED
  • Spremljanje telesne aktivnosti, srčnega utripa in analiza spanja
  • 11 športnih načinov, vključno s plavanjem, jogo, veslanjem …
  • Enostavno polnjenje
  • V primerjavi s prejšnjo generacijo ima Xiaomi Mi Band 5 večji zaslon in boljšo funkcionalnost. Opremljena je z 2,9-cm barvnim AMOLED zaslonom z visoko svetlostjo in 2,5D kaljenim steklom. Ponuja izboljšano merjenje srčnega utripa, analizo spanja in telesne aktivnosti, 11 športnih načinov, vključno z jogo in veslanjem. Ponaša se še z vodoodpornostjo do globine 50 m. Polnjenje Xiaomi Mi Band 5 ne bi moglo biti bolj enostavno. Ni vam treba več odstraniti modula s traku, konektor polnilca magnet pritrdi na zapestnico. Poleg tega so na voljo številne praktične funkcije, kot so samodejno zaznavanje hoje in teka, funkcija iskanja telefona, odklepanje telefona, nadzor glasbenega predvajalnika ali zaklop kamere. Zapestnica je kakovostna, pašček je večji kot na predhodniku Mi band 4. Polni se z magnetnim polnilcem katerega pritrdiš na uro.










Ta blog se počasi izteka, na vrsti je kviz. Kviz: https://forms.gle/uuk33PqvQ45HvXhZA. Čez teden nas najdeš na naših družbenih omrežjih npr. Instagram: https://www.instagram.com/lukov_brlog/. Ne pozabi pa tudi, da naslednji teden povem malo več o decembrskem programu. Prosil bi te da tale blog deliš in komentiraš saj me zelo zanima tvoje mnenje. Za te teden je to to in
 


LEP POZDRAV IZ MOJEGA B(R)LOGA!

1 komentar:

Kontaktiraj nas!

Ime

E-pošta *

Sporočilo *